Erciş Mehmet Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslar arası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip işgücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji ve politikalar geliştirmek ve uygulamak.

Misyon: Sosyal ve ekonomik sektörler ile işbirliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliği ile kabul gören, mesleki değerlere sahip, yaratıcı, yenilikçi, üretken, girişimci, ekonomiye değer katan ehil işgücü yetiştiren, kalite değerleri oluşturulmuş öncü bir kurum olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: 200 kişilik erkek pansiyonumuz mevcut
Isınma: KALORİFER (DOĞAL GAZ)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Ulaşım sıkıntısı olmayıp Şehiriçi dolmuş ve Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda düzenli olarak spor faaliyetler ilçe ve il düzeyinde katılım ve yarışmalar ile sürdürülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Bilimsel anlamda araştırma çalışmaları yapmaktayız
Proje Çalışmaları: Okulumuzda birçok meslek dalında proje çalışmaları yapmakta ve yarışmalara katılmaktadır. Örnek:Tübitak proje yarışması
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz yurt dışı için proje yazmakta ve ortak faaliyet yürütmektedir. ERASMUS kapsamında yurtdışı projelerinde aktif olarak katılım sağlanmaktadır.

Telefon - 4323882197 04323882198

WEB - https://ercisteml.meb.k12.tr

Adres - SAHİL KENT MAHALLESİ TOKİ CADDESİ NO4 ERCİŞ / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunup Vangölü manzaralıdır.24851 M2 arsa üzerine kurulu olup 4 adet büyük binaya sahiptir.

Adres - SAHİL KENT MAHALLESİ TOKİ CADDESİ NO4 ERCİŞ / VAN

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı olmayıp Şehiriçi dolmuş ve Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 Km