A BOX OF GOODNESS

Gönüllülükle geçen bir günün ardından daha rahatlamış olduğunuzu hiç fark ettiniz mi? Birine en son ne zaman yardım ettiğinizi düşündükten sonra hiç iyilik yapmak için motive oldunuz mu? İyilik yapmanın stresi azaltması, yaşam beklentisini artırması, iyilik yapmanın bizi daha iyi hissettirmesi gibi pek çok faydası vardır.

Bu projede öğrencilerimize vermenin almaktan daha zevkli olduğunu öğretmek istiyoruz. ayrıca uluslararası bir iyilik zinciri başlatmak istiyoruz. Sokak hayvanlarını beslemek, huzurevini ziyaret etmek gibi bazı iyilik faaliyetleri yapacağız. Faaliyetleri twinspace ve proje bloğumuzda paylaşılacaktır. Yaptıkları her iyilikten sonra hissettiklerini yazıp iyilik kutusuna atarlar. Amaç kutuyu doldurmak.

19.03.2023 134

Okulumuz edebiyat öğretmeni Güneş Barguş 'un dahil olduğu " A Box Of Goodness e- Twinning" projesi kapsamında 15 Ocak 2023 tarihinde tanışma toplantısı gerçekleşmiştir. Proje ortakları arasında Türkiye, Ürdün, Romanya, Gürcistan , Tunus yer almaktadır .

Yapılan toplantıda eTwinning proje ortakları tanışmış ve sonrasında proje etkinlikleri ve görev dağılımları yapılmıştır.

19-03-2023

" A Box Of Goodness e- Twinning" projesi kapsamında logo ve poster seçimi yapılmıştır.

19-03-2023

A BOX OF GOODNESS isimli e-twinning projesi ortak çalışma - ortak ürün etkinliği olarak iyilik konulu bir hikaye yazma çalışması yazılmaya başlanmıştır. Bu etkinlikte storyjumper Web2.0 aracı kullanılmıştır.

19-03-2023

A BOX OF GOODNESS isimli e-twinning projesini yürüten edebiyat öğretmenimiz Güneş Barguş ve 9G Bilişim öğrencileriyle birlikte Engelliler ve Yaşlılar Bakım evini ziyarette bulundular.

19-03-202319-03-2023

Projes kapsamında sokak hayvanlarını beslemek için okulumuzca bir kermes düzenlenmiştir. Geliriyle öğrenciler sokak hayvanlarını beslemişlerdir.

19-03-202319-03-202319-03-202319-03-2023